petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Carmelo: Ako Philu nisam potreban, onda pričamo o mom odlasku

Anthony: Ako misle da je moje vreme u New Yorku isteklo, onda je to razlog za razmatranje mog trejda

Po prvi put Carmelo Anthony od svog dolaska u New York Knickse 2011. godine nagoveštava da bi mogao otići iz Madison Square Gardena. Phil Jackson navodno nije zadovoljan izdanjima Carmela Anthonya koji sa Knicksima ima trenutno skor 18-23 i tri pobede su ispod pozicije za Plejof.

„Nikada čak nisam ni pomišljao o odlasku“ – rekao je Carmelo posle poraza u Torontu, a na pitanje novinara šta misli o klauzuli ugovora koji govori o trejdu. „Kao što ste rekli, očigledno postoje ljudi koji pričaju o tome. Ja ne znam, nisam razmišljao o tome. Uopšte nisam razmišljao o tome do sada.“

Charley Rosen, prijatelj predsednika Knicksa Phil Jakcosona, napisao je članak u kome je izneo kritike na račun najboljeg poentera u istorjiji američke reprezentacije na OI.

„Ako su te tvrdnje istinite, onda bih trebao da popričam sa Jacksonom. Ako misle da je moje vreme u Nju Jorku gotovo, treba da pregovaramo o tome“ – rekao je Melo posle poraza.

Carmelo ove sezone beleži 22 poena 6 skokova i 3 asistencije po meču. Daleko je to od njegovih najboljih poenterskih dana, ali Melo uzima daleko manje šuteva i radi na korist ekipe te su ove kritike o lošim igrama neosnovane. Knicksi kao ekipa loše igraju jer su u top 5 najlošijih odbrana lige.

Ukoliko pak napusti njegov drugi klub u profesionalnoj karijeri, Melo je izrazio želju da igra sa Chris Paulom u Clippersima ili LeBron Jamesom u Cavsima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje