subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cedevita bez reprezentativaca u današnjem meču

Cedevita će danas u okviru domaćeg prvenstva odigrati meč u gostima protiv Kaštela od 17:45.

U sastavu osvajača kupa Hrvatske, nakon kvalifikacionih utakmica reprezentacija, trener Jure Zdovc neće računati na igrače koji su igrali za Hrvatsku i BiH.

U pitanju su Džanan Musa, Andrija Stipanović, Filip Krušlin i Ivan Ramljak. Cedevita je protiv Kaštela odigrala u Zagrebu u prvom delu sezone i slavila 93:55.

„Vraćamo se na ono naše staro samopouzdanje a osvojeni Kup Ćosića dodatno nas je digao. U Kaštela putujemo maksimalno ozbiljni jer smo profesionalci i moramo imati isti pristup i protiv Kaštela i protiv npr. Crvene Zvezde, ozbiljni i na pobjedu“, susret najavljuje jedan od najmlađih, Toni Perković koji se polako etablira u sastavu Cedevite, ponajprije uz veću minutažu u susretima domaćeg prvenstva. „Osjećam se fantastično! Nisam niti imao pauze ovih dana jer sam dodatno individualno trenirao s trenerom Rimcom. Jedva čekam da sezona ponovno krene jer imam osjećaj da mogu još puno toga pokazati na parketu. Ovu sezonu moram maksimalno iskoristiti u HT Premijer ligi kako bi u slijedećoj mogao značajnije participirati i u ABA ligi.“

Izvor: KK Cedevita

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje