četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cedevita se nada produžetku serije

U četvrtak u 19:00h u Domu sportova u Zagrebu nastaviće se finalna serija regionalne ABA lige. Igra se treća utakmica, a Crvena zvezda vodi 2-0 i sada je za ekipu hrvatskog šampiona Cedevitu svaki meč eliminacioni.

Nakon supsnezije na klupu zagrepčana se vraća prvi trener Veljko Mršić, dok u ekipi neće biti teško povređenog Marka Arapovića, a najbolji strelac Ryan Boatright je obnovio povredu zadnje lože i napustio meč u Beogradu. Za danas je upitan i Toni Katić, premda će nastupiti jer im je meč izuzetno bitan.

Mršić je izjavio da moraju igrati bolje što je i logično s obzirom da su u prošlom meču gubili i 23 poena razlike, ali su spustili na 11 što je bilo koliko toliko prihvatljivo, ali nedovoljno za preokret. Hrvatski reprezentativac je izjavio da je umoran jer je ritam utakmica dosta jak.

Ni danas neće biti Stefana Jovića, a u njegovom odsustvu glavnu reč je vodio Charles Jenkins koji je postigao 20 i 16 poena. Nate Wolters je takođe imao dobre minute i u oba meča postizao po 14 poena.


Veliki hendikep za Cedevitu je neigranje R. Boatrighta, ali će pokušati da produže seriju koju verovatno na kraju gube jer Crvena Zvezda ima 3 meč lopte.

Naš savet je odigrati R. Jamesa više od 11.5 poena.

Savet nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje