petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Dramondvil: Predlog za klađenje 22. februar

Čelendžeri su retko na našem repetrotaru, ali danas ne možemo da odolimo jednom meču. U okviru polufinala turnira sastaće se Maksim Kresi i Johanes Hertais. Kladionice favorizuju Kresija sa kvotom 1,22, a mi očekujemo dosta teži meč za američkog tenisera.

Ono na šta mi idemo jesu over gemovi. Kresi je prevashodno poznat kao servis volej igrač. Ima jako dobar servis, jako dobru igru na mreži i čini se da je u dobroj formi. Na putu ka ovom polufinalu je zabeležio tri lagane pobede, pa su moćda kladionice zbog toga postavile ovako sitnu kvotu na njegovu pobedu.

Ipak, koliko god dobar bio na svoj servis isto toliko je loš na riternu. Apsolutno očajan bekend koji kada gađate u kontinuitetu sigurno će te dobro proći. Zaista čude ove lagane pobede Kresija, jer on nije poznat kao igrač koj razbija svoje protivnike. Danas mu na ruku neće ići činjenica što je njegov protivnik levoruk pa će imati prednost kod servisa. Nemac ako bude bio pametan serviraće slajs servis na Kresijev bekend i tako imati mnogo laganih poena posle servisa. I sam Nemac je usled ovih pobeda sigurno dobio na samopouzdanji, te po nama ne moće biti ovako veliki autsajder.

Sve u svemu vredi igrati over, jer za prolazak ove margine dovoljan je jedan produžen set, što je u mečevima kada je Kresi akter istog veoma česta pojava.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje