četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Indijan Wels: Predlog za klađenje 4. mart

Čelendžer u Indijan Welsu ove nedelje je zaista okupio odličnu ekipu. Ako pogledamo samo imena koja igraju ove nedelje na ovom čelendžeru, verujte da bi i neki turniri i serije 250 pozavideli na ovoj ekipi. Ovaj čelendžer je posebno zanimljiv, jer se igra na terenima na kojima će se sledeće nedelje igrati masters.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Piter Govojčik i Rejmond Sarmiento. Kladionice favorizuju Govojčika sa kvotom 1,60, što je ok. Ipak, mi smatramo da ima dosta razloga zbog kojih bi Govojčik mogao danas da izgubi.

Pre svega jako je sumnjiva povreda koju je Govojčik doživeo u Dubaiju prethodne nedelje. Nemac je morao da igra kvalifikacije i dobro je počeo protiv Rusuvuorija. Imao je dva brejka prednost, a onda je usledila povrada koja je prouzruokovala da Finac napravi tri brejka i osvoji set. Povreda je bila ozbiljnije prirode, te je Gogojčik predao meč.

Druga jako bitna stvar za ovaj meč jesu kvalifikacije za masters. One startuju 9. marta, a Govojčik je prijavljen za njih. Govojčik je prošle godine igrao drugo kolo, i iako to nije neki rezultat za njega jeste. Verujemo da mu je to glavni cilj, da se kvalifikuje u glavni žreb. Nismo sigurni da će ovde da grize nakon povrede, te cenimo da će njemu ovaj meč samoposlužiti da vidi gde se nalazi posle povrede ako se uopšte i oporavio.

Što se Sarmienta tiče zabeležio je sigurnu pobedu protiv Kopila. Zaista je malo dao na svoj servis, a svaku priliku je znao da iskoristi. Imao je dobru pripremu u vidu Kopila, jer Kopil i Govojčik imaju mnogo toga zajednočkog kada je stil igre u pitanju.

Jako jako sumnjiv meč ako nas pitate. Zaista je veliko pitanje da li je Govojčik pre svega zdrav. On nikada nije igrao na ovom čelendžeru, što samo potvrđuje našu tezu da želi da se proveri da vidi u kakvom je stanju. Apsolutno su mu glavni cilj kvalifikacije, pa i ako bi danas izgubio ne verujemo da bi mu to teško palo.

Predlog za klađenje: Pobeda Sarmienta 2,15

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje