subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Sofia Antipolis: Krajinović u polufinalu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale čelendžera Sofia Antipolis koji se igra u Francuskoj. On je u četvrtfinalu bio bolji od Italijana Đanluke Magera rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:2) 6:4 posle velike borbe.

Nije Krajinović danas blistao, ali je njegov suvi kvalitet na kraju odredio pobednika. U prvom setu Krajinović je gubio sa 3:1, ali ipak uspeo da odvede prvi set u taj brejk. U taj brejku srpski teniser je bio mirniji i sa 7:2 osvojio prvi deo igre.

Nastavak duela donosi još nervozniju igru. Krajinović je uprkos osvajanju prvog seta na startu drugog ispustio servis. Na njegovu sreću ni Mager se nije proslavio sa svojim servis gemovima, te se Krajinović mometalno vratio. Ključni detalj meča je bio deveti gem drugog seta kada je Mager imao pet brejk lopti, koje nije uspeo da iskoristi. Krajinović je nekim čudom uspeo da se spase, i kasnije kazni protivnika za neiskorišćenje šanse. Krajinović je napravio brejk u desetom gemu što je značilo da se plasirao u polufinale.

Za plasman u finale Krajinović će igrati protiv Italijana Roberta Markore.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje