subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelzi želi da ga zadrži po svaku cenu

Jedan od najtalentovanijih mladih engleskih fudbalera, Kalum Hadson-Odoi (18) svojim dobrim partijama u poslednjem periodu privukao je pažnju brojnih klubova koji su zainteresovani da ga dovedu u svoje redove, pre svih Bajern Minhen, a spominje se i Mančester Junajted.

Hadson-Odoi ima važeći ugovor sa ekipom Čelzija do juna 2020. godine, ali mladi fudbaler odbija da potpiše novu saradnju, već želi da napusti londonski klub, usled male minutaže koju dobija od trenera tima, Mauricija Sarija.

Eventualni njegov transfer iznosio bi oko 40 miliona eura, ali kako „Plavci“ imaju suspenziju na dovođenje novih igrača u naredna dva prelazna roka, vrlo je verovatno da neće sebi dopustiti da tokom leta ostanu bez, sada već i engleskog reprezentativca, iako bi mogli da „izgube“ potencijalnih 40 miliona eura.

Ostaje da vidimo, da li će Hadson-Odoi promeniti klupsku sredinu tokom leta, ili će u narednom periodu dobijati više prostora za igru, ne bi li promenio svoje trenutno razmišljanje i potpisao novi ugovor sa klubom sa „Stamford Bridža“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje