petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Velšani jure bodove – da li je Darbi prava prilika za tako nešto?

Ovog utorka na programu su dva meča engleskog Čempionšipa koji nisu odigrani u regularnom terminu zbog vremenskih nepogoda, te ćemo njihovo konačno odigravanje gledati večeras od 20 časova i 45 minuta.

Pored duela Notingem Foresta i Barnslija imaćemo priliku da gledamo jedan od klasika najjače druge lige na svetu. Na “Prajd Parku“ večeras će snage odmeriti posrnuli Darbi Kaunti i Kardif Siti koji je dosta popustio u poslednjih nekoliko kola.



“Ovnovi“ na samo par kola do kraja sezone imaju 1 bod manje od Milvola koji je iznad crte i sve više čeka to doigravanje za plasman u Premijer Ligu. Iako taj 1 bod nije nedostižan forma Darbija mogla bi da pokvari planove i da uništi sve ono o čemu su pre nekoliko meseci verovali da je završeno – plej-of. Činjenica da su na poslednjih 13 mečeva u Čempionšipu pored 6 poraza i 5 remija ostvarili svega 2 pobede (protiv Boltona i Prestona) zaista zabrinjava pa verujemo da će i sledeće sezone druga liga biti njihova realnost.

Ovaj meč zasigurno imaće veći značaj za goste s’ obzirom da sada imaju samo 1 bod više od veoma raspoloženog tima Fulama, koji ima meč više. Ukoliko slave na ovom meču nema sumnje da će na preostala 2 kola do kraja sezone biti skoro pa siguran putnik u Premijer Ligu, dok u ostalim slučajevima sve zavisi od tima Slaviše Jokanovića. Kardif je trenutno drugoplasirana ekipa, a ukoliko žele da se pridruže Vulvsima večeras moraju da trijumfuju i sigurno da će imati prednost zbog činjenice da su podigli formu i da su na poslednja 2 teška meča savladali Norič i Notingem.


Pre svega očekujemo da tim iz Velsa od prvog minuta krene ka golu domaće ekipe te da već do poluvremena steknu prednost. Tri boda su nešto veoma važno što moraju da odnesu nazad sa sobom u Kardif, posebno što ekipu Fulama u ovom trenutku niko ne može da zaustavi.

Predlog: X2&2+ @1,85 (remi ili pobeda gostiju uz bar 2 gola na meču)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreć

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje