četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Češka Republika – Danska (EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 20:45 u poslednjem susretu Grupe C, na Evropskom prvenstvu za mlade selekcije, sastaju se selekcije Češke Republike i Danske, meč se igra na stadionu Miejski u Tychiu, a sudiće ga Bobi Maden iz Škotske.
Stanje na tabeli grupe C, pred poslednje kolo!

Selekcija Češke Republike je sve oduševila svojom partijom u meču protiv Italije, posle poraza od Nemčke 2:0, malo ljudi im je davalo šansu u meču sa favorzovanim ,,azurima“ ali su oni razuverili svi sjajnom partijom u tom meču. Još jednu fenomenalnu partiju pružio je Stefan Simić, centralni defanzivac Češke, koji za svih 90.minuta meča nije napravio nijednu grešku, odličan je bio i golman Zima koji je davao sigurnost defanzivi tima. A velikih zasluga za pobedu ima i selektor Lavička koji je postavio odličnu taktiku i pravio pravovremene i dobre izmene u meču. Još uvek se očekuje prvi gol najboljeg strelca u kvalifikacijama igrača Sampdorije, Schick-a.

  • Češka Republika će se plasirati u polufinale u slučaju pobede nad Danskom i ukoliko Italija savlada Nemačku, oni mogu da budu prvi, ako Češka pobedi, a Italija ne pobedi, Češka će obezbediti drugo mesto, a da bi bili najbolja drugoplasirana ekipa treba im pobeda od 3 gola razlike (4-1, 5-2…) ali moraju da postignu najmanje 4 gola.

 

O meču protiv Danske, selektor Lavička je rekao: ,,Verujem u sve moje igrače i ne samo u njihovu ofanzivnu stranu igre. Svi smo spremni da damo sve za plasman u polufinale. Ne smemo juriti golove i dati šansu protivniku za kontranapade jer svaki primljen gol može iskomplikovati stvari za nas“.

Selekcija Danske poražene je u oba dosada odigrana meča, a ono što zabrinjava više od poraza jeste to da osim par poluprilika tim gotova da nije stvorio nijednu stopostotnu šansu za 180 minuta. Napadač Ingvartsen od koga se dosta očekivalo nije do sada pružio partije na niovu najboljeg strelca lige. Danas se očekuje da šansu dobiju i igrači koji nisu nastupili u dva prethodna susreta, ali da većina tima bude ista kao u prva dva susreta(3 ili 4 promene). Danska nema nikakve šanse da prođe u polufinale.

O meču je selektor Danske rekao: ,, Napraviću neke promene u odnosu na prva dva meča. Igraćemo sa sedmoricom ili osmoricom igrača koji su bili u startnih 11 do sad. Imamo motiva jer bi igrači želeli da okončaju turnir u dobrom stilu. Zaista bi želeli da ostavimo dobar finalni utisak.“

Selekcija Češke Republike ne zavisi samo od svog rezultata za plasman u polufinale već će morati da sluša i vesti sa meča Italija-Nemčka, ali će istovremeno morati da pokuša da dođe do pobede od nekoliko golova razlike kako bi koliko toliko bila u igri makar za najbolju drugoplasiranu selekciju, dok Danci mogu da iznenade i postignu neki gol jer ovo definitivno nije selekcija slabog kvaliteta kako bi se moglo zaključiti po rezultatima u prva dva kola.

PREDLOG za klađenje:

  • od 1-2 gola prvo poluvreme ( kvota 1,55)

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje