utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Češki prvoligaši su poznati po veoma efikasnim susretima!

Sa početkom od tačno 14 časova na programu je utakmica 16. kola češke 1. Lige u kojoj će snage odmeriti ekipe Jabloneca i Pribrama.

Jablonec se nakon petnaest odigranih kola nalazi na 2. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 32 boda i učinak od 10 pobeda, 2 remija kao i 3 poraza.

Pribram je do sada beležio katastrofalne rezultate, samo 2 pobede, 4 remija i čak 9 poraza, pa ne čudi to što trenutno zauzimaju pretposlednje, 17. mesto i to sa svega 10 poena.

Međusobne utakmice: Jablonec – Pribram (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih utakmica između Jabloneca i Pribrama, očigledno je da su i jedan i drugi tim bili veoma raspoloženi za postizanje golova jer su na poslednjih 8 susreta to učinili ukupno 36 puta. Ovakav niz rezultata i neverovatan prosek od 4,5 gola po meču bili su dovoljni za redovan prolaz tipa “3+“, koji bi nam u slučaju prolaska danas doneo naplatu kvote 1,70. Pored toga, tip “4+“ (2,75) je bio dobitan na čak 6 od navedenih 8 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje