petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cica dana: Devojke gol mašine Evertona

Belgijski napadač u redovima Evertona piše istroiju u engleskoj Premier ligi. Proteklog vikenda Romelu Lukaku postigao je 4 gola na Gudisonu u pobedi 6-3 nad Bournemouthom.

Lukaku je tek prvi igrač koji je postigao 16 ili više golova u sezoni 4 godine za redom, još od sezone 1967. kada je to učiinio Joe Royle.

Sa subotnjim hat-trickom izjednačio se sa legendom Obale Slonovače i Chelsea, Didier Drogbom. Obojica su postigla 3 ovakva učinka, sa tim da je pred belgijancem još mnogo prilike s obizrom da mu je tek 23. godine.

Takođe, za vikend je postigao najbrži gol u sezoni – posle samo 30 sekudni igre (izjednačio se sa Pedrom koji je postigao gol protiv Manchester UTD. za isti vremenski period).

Od 2011. godine i početka njegove karijere u Premier ligi u 172 nastupa postigao je 76 golova i ostvario 26 asistencija, što je zaista impresivan učinak.

Golove i uspehe primetila je i brineta Sarah Mens koju je upoznao u SAD. Ona navodno prati sve njegove utakmice sa tribina i daje mu podršku. Međutim, nema potvrde o tome na njegovim društvenim mrežama. Sa druge strane, poznato je da je bio sa Julia Vandenweghe, kao i da je flertovao sa Natassia van Kerkvoorde, Eveline Ribaudo i Mandy De Saeger.

  1. Julia Vandenweghe

2. Natassia van Kerkvoorde

https://www.instagram.com/p/BA5SelUQAL5/

https://www.instagram.com/p/BOJx10CFxji/

3. Mandy De Saeger

Povezani članci

4 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje