Advertisement
MaxBet

Mnogo toga se promenilo u NBA u protekle 2 godine i pisanja članka u kojem letonski igrač flertuje sa hrvatskom lepoticom. Kristaps Porzingis je tada bio aktivan na društvenim mrežama oporavljajući se od teške povrede, a danas je aktivan na parketu u Teksasu.

Nas zanima šta se promenilo u životu modelsice Ines Nikić. Kao i većina atraktivnijih devojaka na Instagramu, i ona koristi svoj profil u svrhe biznisa sa različitim vrstama kolabaoracija. Bavi se novinarstvom i radi kao u sektoru za odnose sa javnošću.

View this post on Instagram

Moja faca kad zaboravim uzet kljuc kad idem negdje, a vrata protuprovalna. 🤪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#happy #food #croatia #vir #dalmacija #sea #vitaminsea #croatiafulloflife #bikini #swimsuite #summerincroatia #fit #fitgirl #zagreb #crofia #sun #fashion #summerdestinations #color #style #ootd #igers #travel #teavelblogger #lifestyleblog #dreamy #nomakeup

A post shared by Ines Nikić (@ines_nikic) on

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.