petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Cica dana je atraktivna slovačka teniserka

Dominika Cibulkova je igračica WTA tura koja se ne libi da kaže ono što misli. Njene izjave su često oštre, a poneka upućene i ka protivnicama. Poslednja takva izjava bila je protiv ruskinje Marie Sharapove. Od ranije je poznato da je ne podnosi jer je rekla da je arogantna i puna sebe. Cibulkova se pobunila zbog specijalne pozivnice koju je Maša dobila za nastup u Štutgartu, iako se i dalje nalazi pod suspenzijom.

Slovakinja je imala izuzetnu 2016. godinu kada je osvojila 4 turnira, pa i najvredniju titulu u finalu Singapura kada je porazila Angeliqu Kerber. Takođe, osvojila je Katowice, Eastbourne i Linz. Međutim, 2017. godina nije najbolje krenula po Dominiku pošto je najdalje stizala do polufinala, a odigrala je 8 turnira za sada. Na poslednjem u Majamiju u šesnaistini finala od Safarove.

Možda bi Cibulkova trebala više da se fokusira na sopstvenu igru, a manje da se bavi problemima na koje ne može da utiče.

Ono čime oduševljava muški deo populacije jesu slike na njenom Instagram profilu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje