Advertisement
MaxBet

Danas su na rasporedu četvrfinalni mečevi muškog dela turnira u Rimu. Ima zaista sjajnih parova, ali jedini meč koji je nama vredan klađenja jeste onaj u kojem će snage odmeriti grčka senzacija Stefanos Cicipas i legendarni Švajcarac Rodžer Federer.

Kladionice su stavile Cicipasa za gotovo izrazitog favorita sa čim se mi ne bi složili. Kladionice su se vrlo verovatno vodile jučerašnjim mečom Federera u kojem je Švajcarac bio na rubu poraza. Odmah ističemo da duel protiv Cicipasa i onaj protiv Ćorića su dva sveta različita. Ćorić je klasičini linijaš, koji izvlači greške protivnika, dok je Cicipas mnogo agresivniji teniser, a Federer više voli takve protivnike.

Servis će ovde naravno odigrati veliku ulogu, te verujemo da će biti mnogo servis vinera i sa jedne i sa druge strane. Obojica udaraju bekend sa jednom rukom, što znači da će velika većina servisa ići na tu stranu.

Očekujemo dosta kraće poene pre svega, jer Federer nije više u godinama kada u kontinuitetu može da prebacuje dugo. Sa druge strane i Cicipas zbog umora, ali i stila igre voli da ide napred. To se najbolje videlo juče protiv Fonjinija kada je veoma često izlazio na mrežu i bio više nego uspešan.

Ako pogledamo međusobne duele ova dva tenisera, možemo videti vrlo tesne setove. Do sada su odigrali 8 setova i 6 je otišlo u produžetak (više od 10,5 gemova, ili taj brejk). Činjenica je da se igrali na betonu, ali bitan je stil igre i on se neće menjati ni danas.

Cicipas se ne boji protivnika, čak šta više ima puno samopouzdanja. Federera je već dobio u Melburnu pa zašto ne bi i ovde. Ipak, pita se tu nešto i Federer, koji ima veliku podršku navijača i uz njih on sigurno ovaj meč može da učini zanimljivim.

Biće ovo neizvestan i kvalitetan meč koji vrlo verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,62

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.