utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Cicipas sigurno nije ovako veliki favorit

Danas su na rasporedu četvrfinalni mečevi muškog dela turnira u Rimu. Ima zaista sjajnih parova, ali jedini meč koji je nama vredan klađenja jeste onaj u kojem će snage odmeriti grčka senzacija Stefanos Cicipas i legendarni Švajcarac Rodžer Federer.

Kladionice su stavile Cicipasa za gotovo izrazitog favorita sa čim se mi ne bi složili. Kladionice su se vrlo verovatno vodile jučerašnjim mečom Federera u kojem je Švajcarac bio na rubu poraza. Odmah ističemo da duel protiv Cicipasa i onaj protiv Ćorića su dva sveta različita. Ćorić je klasičini linijaš, koji izvlači greške protivnika, dok je Cicipas mnogo agresivniji teniser, a Federer više voli takve protivnike.

Servis će ovde naravno odigrati veliku ulogu, te verujemo da će biti mnogo servis vinera i sa jedne i sa druge strane. Obojica udaraju bekend sa jednom rukom, što znači da će velika većina servisa ići na tu stranu.

Očekujemo dosta kraće poene pre svega, jer Federer nije više u godinama kada u kontinuitetu može da prebacuje dugo. Sa druge strane i Cicipas zbog umora, ali i stila igre voli da ide napred. To se najbolje videlo juče protiv Fonjinija kada je veoma često izlazio na mrežu i bio više nego uspešan.

Ako pogledamo međusobne duele ova dva tenisera, možemo videti vrlo tesne setove. Do sada su odigrali 8 setova i 6 je otišlo u produžetak (više od 10,5 gemova, ili taj brejk). Činjenica je da se igrali na betonu, ali bitan je stil igre i on se neće menjati ni danas.

Cicipas se ne boji protivnika, čak šta više ima puno samopouzdanja. Federera je već dobio u Melburnu pa zašto ne bi i ovde. Ipak, pita se tu nešto i Federer, koji ima veliku podršku navijača i uz njih on sigurno ovaj meč može da učini zanimljivim.

Biće ovo neizvestan i kvalitetan meč koji vrlo verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,62

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje