petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čifsi čuvaju svoju zvezdu, Mahoms potpisao na 10 godina

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms potpisao je novi ugovor sa Kanzas Siti Čifsima. Čelnici aktuelnog šampiona su očigledno svesni kakvog igrača imaju u svom rosteru, te su mu ponudili ugovor na čak 10 godina, čime će gotovo sigurno potući sve rekorde sa finansijskog aspetka ugovora.

Mahoms je prethodne sezone vodio Kanazs Siti Čifse do osvajanja titule. Čifsi su na novu titulu čekali pola veka, i bilo je jasno da će uslediti pregovori oko novog ugovora. Čelnici Čifsa su želeli da čin produžetka ugovora odlože za sledeću sezonu kako bi se sredila situacija oko seleri kepa i tako je i bilo. Mladi Mahoms je izašao u susret, za uzvrat je dobio neverovatan ugovor.

Za sada se ne znaju finansijski detalji ugovora, ali spekuliše se da je ugovor vredan 450 miliona dolara, što znači da bi Mahoms po sezoni zarađivao 45 miliona dolara, što je apsolutni rekord u svetu sporta.

Ovaj potez uprave Kanzas Siti Čifsa svakako nije iznenađenje i jasno stavlja do znanja da oko Mahomsa žele da se izgrade nešto slično poput Nju Ingland Patriota sa Tomom Brejdijem.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.chiefs.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje