četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Činjenice i prognoze pretposlednjeg kola španske druge lige!

Danas je na programu 41.kolo španske druge lige, jedna od liga koja je najteže za prognoziranje zbog ujednačenosti ekipa, uz pomoć statistke dosadašnjeg toka prvenstva pokušaćemo da vam damo dobitne predloge za sve mečeve koji su na programu od 20 časova:

Cadiz FC vs Elche: Duel dva tima koji u ovaj meč ulaze sa različitim željama, domaćin pobedom najverovatnije osigurava mesto u playofu za ulazak u prvu ligu, dok gost u slučaju poraza ispada u treći rang takmičenja. Cadiz je od poslednjih 9 mečeva, čak 8 puta igrao nerešeno. U prvom delu sezone slavio je Cadiz 2:3. Gosti u seriji od 7 mečeva bez pobede.

PREDLOG: 1 (1,70)


Getafe vs Almeria: Još jedan duel gde timovi ulaze sa različitim ambicijama, Getafe na trećem mestu i najverovatnije neće moći da prestigne Gironu koja će direktno u viši rang. Alemeri na 5 boda od mesta koje vodi u niži rang takmičenja. Getafe u poslednjih 9 mečeva na svom terenu protiv Almerie, ne zna za poraz. Na domaćem terenu ekipe  Getafea nismo videli više od 1 pogodka u prvom poluvremenu na 19 od 20 mečeva, dok je takav slučaj na svih 20 mečeva u gostima Alemerie.

PREDLOG: 0-1 gol prvo poluvreme (1,35)


Girona vs Zaragoza: Duel timova koji u kladioničarskim krugovima danas ima posebno mesto, a razlog za to je što je kvota na nerešen ishod 1,45. Koji su motivi za to najbolje govori činjenica da će oba tima sa nerešenim rezultatom obezbediti svoje ambicije, ekipa Girone će izoboriti direktan plasaman u Primera ligu, dok će gosti obezebediti opstanak.

PREDLOG: X (1,45)


Huesca vs Numancia: Ekipa domaćina je u poteri za 6.mestom koje vodi u playof i ekipom Valjadolida za kojom zaostaju samo jedan bod. Na ruku im ide i činjenica što od današnjeg protivnika nisu nikada poraženi na svom stadionu, kao i činjenica da je Numansija na gostovanjima ostvarila samo 3 pobede u 20 mečeva.

PREDLOG: 1 (1,55)


Mirandes vs Mallorca: Ekipa Mirandesa je jedini tim koji nemam nikakvih šansi da opstane u Drugoj ligi, već su ispali, a danas dočekuju Majorku koja se grčevito bori za opstanak, sigurno mesto im izmiče za 3 boda. Na 18 od 20 mečeva na domaćem terenu Mirandesa, viđen je najmanje jedan gol u drugom poluvremenu, isti je slučaj na 18 od 20 gostovanja Majorke.

PREDLOG: 1-3 gola drugo poluvremen (1,30)


Rayo Vallecano vs Cordoba:  Duel timova koji završnicu prvenstva dočekuju relativno bezbrižno u sredini tabele iako Corboda matematički još nije definitivno obezbedila opstanak, mala su šanse da će ih ostali rezultati povući u zonu ispadanja. I ovaj meč kladionice smatraju sumnjivim jer sa nerešenim rezultatom oba tim i matematički obezbeđuju opstanak.

PREDLOG: X (2,00)


Reus Deportiu vs Valladolid: Domaćin je potpuno nezainteresovan za ovaj meč, sigurni su u sredini tabele, a ne mogu do playof mesta, dok su gosti trenutno na mestu koje vodi u playof ali im ostali timovi opasno prete. Reus Deportiu je pozant po tvrdoj igri na domaćem terenu ali je motivacija ipak na strani gosta.

PREDLOG: X2&0-3 gola (1,50)       predlog prelaza: X-2 &0-2 gola (7,10)


Real Oviedo vs Sevilla B: Ovijedo je početkom sezone smatran jednim od favorita za ulazk u viši rang ali ih je seriji loših rezultata u poslednje vreme spečila da se tamo nađu, iako im je playof mesto udaljeno 5 bodova, forma i rapored ostalih rivala im ne daju nadu da tamo mogu i da stignu. Sevilja B bezbrižna u sredini tabele. U prvom duelu ovih timova viđeno je čak 8 pogodaka (pobeda Seville 5:3).

PREDLOG: 3+ (1,70)


Tenerife vs Gimnastic: Gosti pobedom obezbeđuju playof mesto ali im ono neće izbeći ni u slučaju poraza jer 7.plasiranom timu beže 4 boda. Gimnastic na prvom mestu iznad zone ispadanja. U poslednje dve sezone, slavili su protiv Tenerifa na 3 meča dok je jednom bilo nerešeno. Očekuje se trvrd meč dva tima od kojih svaki ima svoju računicu, uz to na 16 od 20 domaćih mečeva Terenrifa bilo je 0-1 gol u prvom poluvremenu, dok je kod gostiju takav slučaj bio na 18 od 20 gostovanja.

PREDLOG: 0-1 gol prvo poluvreme (1,32)


UCAM Murcia vs Alcorcon: Direktan duel u borbi za opstanak, s tim što domaćin beži 4 boda od mesta koje vodi u niži rang, a na kojem se nalazi upravo Alcorcon. U prvom duelu rezulat je bio 0:0. I danas nas učekuje meč gde gost mora da juri sva tri boda, ali neće srljati, dok će domaćin biti zadovoljan i nerešenim mečom.

PREDLOG: 0-2 gola (1,60)


Sve kvota za mečeve Španske Druge lige, možete pogledati na sajtu kladionice MAX BET

Takođe vas podsećamo da na našem portalu možete pročitati i izostanke za sve utakmice ovog kola Španske Druge lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje