petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Član Engleske Lige 2 angažovao 5 pojačanja

Interesantna informacija za ljubitelje klađenja na engleske niže lige.

Mansfild član engleske Lige 2 doveo je u januarskom prelaznom roku već  pet pojačanja što je već počelo da se odražava na bolje rezultate tima,tim je u seriji od 5 mečeva bez poraza i trenutno zauzima 14.mesto sa samo 6 bodova zaostatka za 7.mestom koje vodi u plej-of za ulazak u veći rang takmičenja.

Ekipu su pojačali sledeći igrači:

1.Hajden Vajt koji je došao na pozajmicu iz Piterbroa do kraja sezone,reč je o igraču koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka,a najbolje partije pružao je u dresu Blekpula.

Vajt

2.Došao je i Džoel Bajrom iz Nortemptona sa kojim mu je istekao važeći ugovor,najbolje se snalazi na mestu centralnog veznog fudbalera.Za Nortempton je odigrao 89 utakmica,postigao 5 golova i zabeležio 16 asistencija.

Bajrom

3.Džejk Kin je doveden na pozajmicu iz Šefild Vensdeja,a reč je o 193 cm visokom golmanu koji je ponikao u Derbiju,a igrao je još za Blekburn,Ročdejl,Norič i Šefild Vensdej.Branio je i 1 meč za selekciju Engleske do 20 godina.

Džejk Kin

4.Još jedan centralni vezni igrač doveden je na pozajmicu,ovog puta iz Šefild Junjteda,a radi se o Benjaminu Vajtmenu,ovaj talentovani igrač ponikao je u Mansfildu,u koji se vraća da se dokaže i izbori veću minutažu u Šefildu za koji je odigrao 12 mečeva  uz dve asistencije.

Vajtmen

5.Kao slobodan angažovan je i reprezentativac Martinika,Žoan Arkvin koji je do isteka ugovora nastupao za švedskog drugoligaša Sirijansku,za koju je na 15 utakmica postigao 6 golova.Najbolje partije pružao je u dresu Nots Kaunitija od 2012-2014 gde je na  65 mečeva postigao 15 golova i imao 7 asistencija.

Arkvin

Jasno je da uprava Mansfilda nastoji da angažovanjem napadača i dva vezna fudbalera reši pitanje neefikasnosti,jer je napad Mansfilda treći najslabiji napad lige sa 26 datih golova na 26 utakmica.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje