U okviru Club World Cup u srijedu od 18:30 sastaju se Al-Sadd i Heinghene Sport.

Club World Cup je takmičenje gdje se sastaju osvajači najelitnijih tamičenja na svom kontinentu, kao što je Liga prvaka, Copa Libertadores, Liga prvaka Oceanije itd.

Ovaj turnir se igra u Kataru pa tako Al-Sadd ima dobre šanse da napravi nešto više među izuzetnom jakim protivnicima, naravno najveći favorit za osvajanje je Liverpul.

Al-Sadd je jedan od najkvalitetnijih timova iz Katara ali slobodno se može reći i Arapskog zaljeva.

S druge strane Heinghene Sport je amaterski klub iz francuskog dijela države Nova Kaledonija, oni bolji poznavaoci geografije sigurno znaju za ovu državu na kontinentu Oceanije.

Oni su uspjeli da ispišu historiju i prvi put da osvoje Ligu prvaka Oceanije te tako prekinu tradiciju osvajanja od strane klubova iz Australije i Novog Zelanda.

Heinghene je klub koji se sastoji od igrača amatera, njihov najbolji igrač koji ima 36 godina je direktor škole, pored njega u klubu imaju i administratore u državnoj službi, građevinske inženjere itd.

Iako najavljuju da se neće tako lako predati teško da mogu napraviti nešto veliko protiv katarskog giganta koji ima sjajne igrače.

Trenutno je klađenje na ovaj meč jako ograničeno, međutim golovi se nameću kao dobra opcija u ovom meču.

Azijski zbroj golova 4 (više) se plaća kvotom 1,60, tip znači da ako na meču bude tačno 4 gola onda se računa kvota 1, ako bude više od 4 onda je tip dobitan, a gubitan je ako bude 3 ili manje.

Oni hrabriji mogu probati 4,5+ po kvoti 1,80, također na manji ulog može da se proba 5,5+ po kvoti 2,80 ili 6.5+ po kvoti 4,60!


Fotografija preuzeta sa linka 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here