sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Connor McGregor: Ubiću Dustina Poriera

Velika zvezda UFC-a Conor McGregor više je nego spreman za ovaj vikend. Imaće treću borbu sa Dustinom Porierom u Las Vegasu. Za samo nekoliko sekundi hala u Vegasu je rasprodana.

Donald Tramp i mnoge druge zvezde gledaće uživo. Connor ulazi u kavez kao autsajder zbog gubitka koji mu je Dustin naneo u januaru.

Mnogi ljudi misle da će Connor izgubiti ovog vikenda, ali on se ne slaže i preti da će ih opovrgnuti.

Volim sve u bitkama i zato se i dalje borim. Sad gubim kilograme i gladan sam. Pobiću sve mrzitelje i pokazati navijačima da su u pravu. Još uvek sam mlad i svež u igri. U meni je još mnogo bitaka. Opasan sam i najopasniji sam od svih. Imam 19 pobeda nokautom i zabeležiću 20. Imam samo 32 godine. Dokazaću svima da sam opasan. Mentalno sam prilagođen, Dustinu Porieru se neće dogoditi ništa dobro“, rekao je u intervjuu za ESPN.

Ja sam najbrutalniji u ovom brutalnom poslu. Ulazim u kavez da mu odsečem glavu. Napraviću rupe u njegovoj glavi. Ulazim da ga ubijem. Nije me briga ni za šta i tražiću brutalni nokaut. Boriću se još mnogo godina. Boriću se do 2032. Boriću se dok sam živ. Ovo je moja igra, a Las Vegas je moj grad. Ovog vikenda ćete videti dominaciju. Nokautiram Porijera i oni će ga izneti na nosilima “, zapretio je McGregor.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje