sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Copa Libertadores: Da li nas očekuje goleada u duelu trećeg kola!?

Od 02:45 u okviru trećeg kola grupe 6, Copa Libertadores takmičenja, sastaju se ekipe Libertad Asuncion i Atletico Mineiro.

Libertad Asuncion je u prva dva kola ovog takmičenja ostvario poraz i nerešen ishod. Na gostovanju kod ekipe Sport Boys u Boliviji odigrali su 3:3, dok je u drugom duelu argentinski Godoy slavio na stadionu u Asuncionu 1:2. Na 10 od poslednjih 14 mečeva ovog tima u svim takmičenjima videli smo više od tri pogodka.

Atletico Mineiro bolje je otvorio meč, slavili su protiv ekipe Sport Boys 5:2 na svom terenu, da bi na gostovanju kod Godoya odigrali nerešeno 1:1. Na 12 od 15 poslednjih mečeva ovog tima palo je više od tri pogodka.

Što se tiče međusobnih mečeva, ovi timovi se nisu sastajali.

Ukoliko se pogleda stil igre oba tima kako u domaćim okvirima, tako i u međunarodnim može se primetiti da su mečevi otvoreni i da je retko kada vidimo manje od dva pogodka, a vrlo često broj golova prelazi i tri. Kvota da ćemo i na ovom meču videti tri ili više gola je odličnih 2,10, dok se igra GG plaća kvotom 1,83. 


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje