petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Copa Libertadores: Kolumbijska ,,tvrđava“ neosvojiva!

U okviru drugog kola grupe 1, u takmičenju Copa Libertadores od 02:45 minuta, sastaju se ekipe Atletico Nacional i Botafogo RJ.

Atletico Nacional je poražen u prvom meču na gostovanju u Ekvadoru od Barselone rezultatom 2:1 i današnji meč je jako bitan za povratak na pobedničke staze ekipe koja je prošle sezone osvojila Copa Sudamericanu, drugo po redu takmičenje u Južnoj Americi. Danas ekipa Atletico Nacionala slavi i 70 godina postojanja kluba, a praznici koji su aktuelni i u Kolumbiji doprineće da stadion bude ispunje do poslednjeg meča. Ovaj tim na domaćem terenu u međunardonim mečevima ima odličan skor od 12 pobeda, 2 nerešene utakmice i samo jednog poraza (a pobeđivali su Sao Paolo, Hurakan, Koritibu, Rosario i još neke jake timove). Za današnji meč trener domaćih neće moći da računa samo na Aguilara koji je duže povređen i na Uribea koji je pocrveneo na meču prvog kola, ali ostatak tima je tu.

Botafogo je u prvom meču u grupi slavio 2:1 protiv Estudiantesa iz Argentine, inače su se na takmičenje plasirali pobedivši u kvalifikacijama ekipu Olimpie iz Ausnciona ali tek posle boljeg izvođenja penala, a ni u kolu pre toga nisu slavili na gostovanju gde su odigrali samo 1:1 protiv čileanskog Kolo-Kola. Nema većih problema sa povredama u gostujućem timu.

Prvi susret igrača Botafoga sa podlogom na stadionu u Medeljnu!

Međusobno se ovi timovi nisu sastajali.

Prepun stadion koji će dočekati Brazilce koji ove sezone još uvek nisu pobedili na gostovanjima kada je reč o međunarodnim mečevima, a igrali su sa timovima koji trentuno imaju slabiji rejting od današnjeg domaćina, navode nas na to da predložimo igru na pobedu Atletico Nacionala, koja se u kladionicama plaća kvotom 1,55, a pala je sa početnih 1,78. Interesantna kvota je i na igru 1&2-4 gola koja je 2,35.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje