petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno-beli danas u Viljnusu

Posle utakmice u Podgorici, crno-beli će u utorak, 5. decembra od 18 časova sastati sa Lijetuvos Ritasom u okviru 7 Days Evrokupa.

I tokom pauze smo imali puno problema sa povredama, a ti problemi nisu nestali ni sada. U Viljnus neće putovati Veličković koji je imao povredu tetive i rešili smo da ga sačuvamo, kao ni Tomić, dok ćemo ostale probleme pokušati da do sutra rešimo koliko možemo. Protivnik je jaka ekipa, igraju modernu, evropsku košarku i jako su opasni. Mi ćemo igrati bez kalkulacija, sa željom da pobedimo i sve ćemo učiniti da to ostvarimo. Videćemo koliko su naše želje realne, ali odustajati nećemo. Meni je važno da ostvarimo kontinuitet u igri, da igramo dobro i da se mladi igrači kroz ovakve utakmice razvijaju, istakao je Nikolić.

U prvom meču litvanci su došli do preokreta u hali Aleksandar Nikolić i slavili sa čak 11 poena razlike, iako su crno-beli imalli plus 4 poena na startu poslednje četvrtine. Najefikasniji kod gostiju tada je bio Giedraitis sa 28 poena, a 2 manje je postigao Mavrokefalidis. Patrick Miller je imao 24 poena za Partizan. Vrlo je verovatno da će i danas ovi igrači biti najefikasniji u svojim ekipama.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje