subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Crvena Zvezda – Sparta Prag, 3. kolo kvalifikacija za LE

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti!

Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Sve oči fudbalske javnosti u Srbiji će, večeras biti uprete na meč 3. kola kvalifkacija za Ligu Evrope, u kome će Crvena Zvezda, veruje se pred punim stadionom „Rajko Mitić“, ugostiti češkog velikana Spartu iz Praga.

Crvena Zvezda: je do sada prošla dva kola kvalifikacija. U 1. kolu je ukupnim rezultatom 6:3 bila bolja od Florijane sa Malte, da bi u 2. kolu sa ukupnim rezultatom 3:1 eliminisala kazakstanski Irtiš iz Pavlodara. Međutim, pravi sudar sa realnošću je čeka večeras u okršaju sa snažnom i iskusnom ekipom Sparte iz Praga. Crvena Zvezda za večerašnji meč ne može da računa na Slavoljuba Srnića koji je već zaradio 3 žuta kartona. Očekivani sastav Zvezde za večeras je: Borjan – Stojković, Rodić, Savić, LeTalek, Donald, Jovičić, Rikardinjo, Kanga, Milić i Boaći, a najveće šanse da zaigraju imaće i Pešić i dve mlade nade Adžić i Radonjić. Najveću opasnost po gol Sparte će prestavljati strelac 5 gola u 4 meča kvalifikacija za LE, R. Boaći.

Sparta Prag: je prošlogodišnji šampionat Češke završila tek na trećem mestu, ali zato kvalifikacije kreću od 3. kola. Sada su u klub upumpani milioni i ambicije su pohod na titulu i na plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Najzvučnije pojačnje je reprezentativac Francuske Mavuba, a doveden je i Srđan Plavšić iz Crvene Zvezde. Češka liga je u velikoj ekspanziji, a to pokazuju i uspešni nastupi Mlade Boleslav u kvalifikacijama za LE i povoljni rezultati pred revanš 3. kola kvalifikacija za LŠ, Slavije Prag i Plzenja. Sparta na meču protiv Zvezde neće moći da računa na povređene: Vukadinovića, Albiaha, Vaču, Frideka, Rosickog i Kadleca. Najveću opasnost po gol Zvezde će predstavljati D. Lafata – prvi strelac češke lige u prošloj sezoni i M. Janko – standardni reprezentativac Austrije.

Predlog: 20:30 Crvena Zvezda – Sparta Prag GG kvota @1.80 (Sparta je ovde, dodeljivanjem favorita Crvenoj Zvezdi dosta potcenjena. Ipak, zbog želje i domaćeg terena treba očekivati gol Zvezde, a zbog kvaliteta i većeg iskustva i gol Sparte Prag).


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti!

Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje