subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Crveno-beli“ sačuvali još jednog fudbalera!

Rukovodstvo Crvene Zvezde uradilo je odličan posao u proteklim mesecima, te su “crveno-beli“ pored brojnih pojačanja uspeli i da sačuvaju ključne igrače iz dosadašnjeg toka sezone.

Tako je danas ugovor sa klubom produžio i Branko Jovičić, koji će dres srpskog šampiona nositi bar do juna 2021. godine.

– “Na moju veliku sreću produžio sam ugovor sa Crvenom Zvezdom. Zahvaljujem se stručnom štabu, upravi kluba i svim svojim saigračima. Nadam se da ćemo u budućnosti beležiti odlične rezultate“, rekao je Jovičić za klupski sajt, dodajući:

– “Izuzetna je čast što mi je naš najveći klub ukazao poverenje produžetkom ugovora. Ovo mi je samo podstrek da radim još više, a mogu da obećam, kao i dana kada sam došao u Zvezdu, da ću profesionalnim odnosom dati maksimum za dres koji nosim“.

25-godišnji defanzivni vezista je u Crvenu Zvezdu stigao tokom leta 2017. godine iz redova ruskog Amkara, transferom vrednim oko 500 hiljada evra. Do danas je odigrao 51 utakmicu, dok je tokom ove sezone na ukupno 27 mečeva u okviru svih takmičenja postigao i 1 pogodak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje