petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

CSKA se rastao sa trojicom igrača!

Ruski fudbalski gigant, CSKA iz Moskve, na svom zvanično veb-sajtu danas je ozvaničio odlazak trojice fudbalera: golmana Sergeja Čepčugova, veziste Alekseja Ionova i napadača Kirila Pančenka.

31-godišnji golman Sergej Čepčugov svoj doskorašnji klub napustio je odmah po isteku ugovora, s’ obzirom da nije hteo da produži isti. U CSKA je stigao tokom zime 2010. godine iz Sibira, a do sada je branio na ukupno 28 utakmica i pritom je primio 33 gola. U nedavno završenoj sezoni ostvario je samo 2 nastupa, a savladan je takođe 2 puta.

28-godišnji ofanzivni vezista Aleksej Ionov odmah po okončanju sezone vraćen je sa pozajmice moskovskom Dinamu, koji se uspeo ekspresno vratiti u najelitnije društvo ruskog fudbala. Ionov je u CSKA stigao tokom leta prošle godine na jednosezonsku pozajmicu, a do danas je ostvario 29 nastupa, uz 3 postignuta gola i 4 asistencije.

27-godišnji napadač Kiril Pančenko odlučio je da se po isteku pozajmice moskovskom Dinamu ipak ne vrati u svoj matični klub (CSKA) već da i zvanično postane igrač plavo-belih. Za CSKA je  od leta 2014. godine ostvario ukupno 41 nastup, uz 5 golova i 4 asistencije, dok je za Dinamo tokom prethodne sezone zabeležio 37 nastupa, 25 golova i 9 asistencije, te je proglašen za najboljeg strelca Fudbalske Nacionalne Lige.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje