subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će Ajntraht ispuniti sva očekivanja vezana za ovu utakmicu?

U nedelju, 5. februara, od 17 časova i 30 minuta po našem vremenu očekuje nas utakmica 19. kola nemačke Bundeslige u kojoj će se na “Komercbank-Areni“ u Frankfurtu sastati Ajntraht i Darmštat. Pre svega, duel jednog od najvećih ovosezonskih iznenađenja i očekivano najgore ekipe u najelitnijoj ligi Nemačke.

Ajntraht se trenutno nalazi na 7. poziciji sa 32 boda, a zabeležili su 9 pobeda, 5 remija i 4 poraza. Ova sezona u Bundesligi donela je mnogo iznenađenja, kao što su RB Lajpcig, Hofenhajm, Keln i Frajburg, ali nikako ne treba izostaviti ni Ajntraht. Ekipa Nika Kovača prošle sezone je tek u doigravanju izborila opstanak, samo 3 boda delili su ih od direktne eliminacije, a sada igraju rame uz rame sa najelitnijim klubovima iz Nemačke. Pre svega, najbolje rezultate ove sezone zabeležili su na svom terenu, a između ostalog na “Komercbank-Areni“ pali su Dortmund, Leverkuzen i Šalke, dok su protiv “velikog“ Bajerna uspeli da izvuku bod. Kod kuće su uspeli da vežu čak 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, od toga slavili su 9 puta, a ostatak je prošao sa podelom bodova. Sve u svemu, “Orlovi“ su jedno od najvećih ovosezonskih iznenađenja i bila bi prava šteta kada bi i ovaj put ostali bez evro-takmičenja. Za predstojeći susret hrvatski stručnjak neće moći da računa na veziste Sabolča Hustija (15n/2g/2a) i Marka Fabijana (13n/3g/4a), ali s’obzirom da oni već nekoliko nekoliko utakmica unazad nisu spremni za teren, njihovi izostanci neće predstavljati veći problem.

Darmštat se trenutno nalazi na poslednjoj, 18. poziciji sa samo 9 bodova, što je čak 6 bodova manje od predposlednje ekipe Ingolštata. Do sada su zabeležili 2 pobede, 3 remija i čak 13 poraza. “Ljiljani“ još uvek igraju veoma loše, ali su u odnosu na prošlu sezonu, kada su zauzeli 14. poziciju, čak i podbacili. Sasvim zasluženo su dobili titulu “fenjeraša“ jer kod njih očigledno nema pravog vođe. Cela ekipa je u pravom rasulu, što dodatno pokazuje i činjenica da poseduju ubedljivo najgori napad (12 postignutih golova), kao i drugu najgoru odbranu u ligi (36 primljenih golova). Što se tiče gostujućih utakmica, tek tu u potpunosti dolazi do izražaja slabost ove ekipe. Na strani su zabeležili svih 8 poraza, postigli su samo 4, dok su primili čak 20 golova. Jednostavno, ne vidimo nikakvu priliku i mogućnost da se ova ekipa izvuče sa dna tabele, gde se trenutno nalazi. Na terenu se jedva sastavljaju i sve sluti na to da će do kraja sezone biti u sve goroj i goroj situaciji.

Sa jedne strane imamo veliko iznenađenje kod koga se uopšte i ne nazire kraj, kao što se to dešavalo kod svih drugih “jednosezonskih čuda“. Naspram toga stoji jedan apsolutni autsajder, koji se prošle sezone provukao u poslednjem trenutku i tako izbegao ekspresan povratak u “cvajtu“.

S’ obzirom na trenutne forme i jedne i druge ekipe, kao i na opšte stanje u klubovima, nije teško zaključiti da je domaćin trenutno mnogo bliži pobedi od njihovog predstojećeg protivnika. Shodno tome naš predlog za ovu utakmicu je čista pobeda Ajntrahta, koja se u velikom broju kladionica plaća kvotom 1,60.


Predloženi tip uopšte nije siguran, jer “sigurice“ ne postoje. Zbog toga, ukoliko odlučite da se kladite na ovu utakmicu, to radite na sopstvenu odgovornost, a mi vam želimo svu sreću!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje