četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će biti neefikasni i 8. put zaredom?

Ekipe Legon Cities i Inter Allies sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 20 časova, a reč je o utakmici 28. kola Premier League Gane.

Legon Cities na današnji meč stiže kao 9. tim na tabeli jer je od početka sezone osvojio ukupno 35 poena, ostvarivši 9 pobeda, 8 remija i 10 poraza.

Inter Allies, sa druge strane, ima 26 bodova i zauzima poseldnje, 18. mesto na tabeli. Na prethodnih 27 utakmica ovaj tim je zabeležio 7 pobeda, 5 remija i 15 poraza.

Međusobne utakmice: Legon Cities – Inter Allies (www.flashscore.com)

Međusobni okršaji ova dva tima su postali prepoznatljivi po nedostatku golova, a to pokazuje i podatak da su se na poslednjih 8 utakmica mreže Legon Cities-a i Inter Allies-a zatresle ukupno 10 puta ili u proseku svega 1,25 puta po meču.

Samim tim, svaki put smo videli maksimalno dva gola i tip “0-2“, za koji se nudi kvota 1,50, dok su tipovi “1-2“ (1,80) i “NG“ (1,50) bili dobitni čak 7 od 8 puta. Šta vi mislite, hoće li Legon i Inter nastaviti sa neefikasnim duelima ili ćemo konačno videti “3+“ (2,45)?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje