petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će iskoristiti prednost domaćeg terena?

Iako su najveći turniri ujedno i najveći izvor tipova, danas smo naišli na jedan vrlo zanimljiv predlog sa čelendžer turnira.
Radi se o čelendžeru u Marbelji i meču u kom će se sastati domaći igrač Alehandro Davidovič Fokina i Argentinac Marko Trungeliti.

Mi smo poverenje danas dali Fokini. Razlog je prost, on se rodio u Marbelji, živi u Marebelji i trenira u Marbelji. Ako neko poznaje ove terene na kojima se igra turnir onda je to svakako on. Iako ovaj podatak mnogima ne znači, igračima je to veoma bitno, jer se sigurno mnogo bolje oseća na terenu od protivnika.

U prvom kolu Fokina je pobedio favorizovanog Norberta Gomboša, relativno lagano sa 2:0, po setovima 6:3 6:6, i to je jasan pokazatelj on ovde može da odigra dobro.

Trungeliti iako je dosta bolje plasiran na ATP listi svoju sreću traži na ITF turnirima koji su najslabiji rangirani. Prethodne nedelje je igrao u Španiji gde je stigao do finala, a u finalu je poražen od Germana Gigouna koji je  745. igrač planete. Tako da bez obzira što je Trungeliti bolje plasiran za nekih 200 pozicija, to ne mora ništa da znači, jer su ovo teniseri sličnog kvaliteta.

Kvota rapidno pada na pobedu Fokine. Mi zaista ne znamo koji je razlog ovakvog pada kvote, ali uzdamo se u to da će Fokina maksimalno iskoristiti poznavanje ovih terena i napraviti još jedno iznenađenje.

Predlog: Pobeda Fokine 2,15

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje