Advertisement

Drugi četvrtfinalni meč na Rolan Garosu odigraće Rafael Nadal i Kei Nišikori. Kao i u svakom meču na šljaci, Nadal je apsolutni favorit, a kladionice se samo pitaju kojim će rezultatom dobiti Nadal. Margina je postavljena na 27,5 i mi smo mišljenja da je to zamka kladionica.

Zašto mislimo da je zamka?

Svako ko iole prati tenis i ko se kladi na ovaj sport će vam reći da je Nišikori umoran i da nema snage da parira danas Nadalu. 80% kladioničara će igrati 3-0 i manje od 27,5 gemova, a mi vas pitamo da li su i kladionice svesne tog umora i svega što prati Nišikorija? Naravno da su upoznate sa stanjem Japanca, ali su opet stavili marginu od 27,5 gemova što je malo kontradiktorno.

Mi idemo u over pa šta bude, jer Nišikori sigurno ima snage za set i po i ako u tom periodu nešto uradi over bi trebao da dođe.
Nije Nadal oduševio protiv Londera iako je dobio sa 3:0. Bilo je tu dosta tesnih situacija, brejk lopti, 0-30 situacija, ali se Nadal po pravilu vadio iz tih situacija. Nišikori u polju može da parira Nadalu, dobar je defanzivac i može da izvuče grešku od Španca. Iako mu je H2H protiv Nadala negativan, ipak je ovo grend slem i na njemu se gine do kraja.

Još jedna jako bitna stvar jeste kiša. Nadalov meč je zakazan sa 15:30, a pitanje je da li će početi u to vreme, jer bi Stivens i Konta mogle da oduže meč. Kiša će danas vrlo verovatno padati, a to bi nama išlo na ruku. Nadal je pozant kao igrač kome treba malo vremena da uhvati ritam.

Nišikori je dovoljno iskusan igrač, on se neće uplašiti Nadala i velikog stadiona te očekujemo da može ovaj meč da odvede u over.

Predlog za klađenje: Više od 27,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.