Advertisement

Danas u terminu od 20 časova, očekuje nas meč belgijske “Župiler Lige” u kom će se sastati Standard Lijež i Mehelen!

Ovaj meč odigraće se na stadionu “Maurice Dufrasne”, a biće jedan od najvažnijih domaćinu u borbi za plej-of!

Standard Lijež početkom prolećnog dela šampionata igra fenomenalno, a nakon plasmana u finale Kupa Belgije i nekoliko veoma dobrih rezultata, ekipa je došla u poziciju da se bori za plej-of, koji će im u narednoj sezoni možda doneti i igranje u Ligi šampiona! Nakon zimske pauze, Standard je u domaćem šampionatu doživeo samo jedan poraz, i trenutno se nalaze na visokom 7. mestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova!

Za ovaj veoma važan duel, trener domaćih Rikardo Sa Pinto, neće moći da računa na suspendovanog M’Pokua, a pod znakom pitanja se nalazi i Mervil Bokadi!

Mehelen ove sezone igra očajan fudbal, a trenutno se nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo 24 osvojenih bodova! Nakon zimske pauze, Mehelen je nastavio po starom i zaređao tri poraza, međutim nakon fenomenalnog meča protiv Anderlehta, ekipa se malo izdigla i našla u situaciji da pobegne sa dna tabele! Na poslednja četiri odigrana meča, uspeli su da zabeleže (tri remija i jednu pobedu).

Kada je reč o međusobnim susretima, u skorijoj prošlosti Mehelen ne može da se pohvali dobrim igrama protiv Standarda!

12.05.17 JL St. Liege KV Mechelen 2 : 0
26.02.17 JL St. Liege KV Mechelen 2 : 2
28.10.15 JL St. Liege KV Mechelen 2 : 1
01.11.14 JL St. Liege KV Mechelen 2 : 0
08.03.14 JL St. Liege KV Mechelen 2 : 0
26.08.12 JL St. Liege KV Mechelen 3 : 2
25.11.11 JL St. Liege KV Mechelen 3 : 2
26.02.11 JL St. Liege KV Mechelen 3 : 0

Na poslednja osam odigrana meča, na stadionu u Liježu, Mehelen je uspeo da osvoji samo jedan bod, a pretpeli su čak sedam poraza!

I u ovom meču je domaćin veliki favorit, a sama činjenica da ih pobeda deli od plej-ofa i borbe za Ligu šampiona sve opravdava! Na eventualnu pobedu Standarda, kladionice daju kvotu u visini od 1,65! Ipak, sa druge strane i gost vreba svoju šansu, kojem su takođe prekopotrebni bodovi za opstanak, no mi ipak više šansi pridajemo domaćoj ekipi!

Naš je predlog da se oprobate sa pobedom Standarda, uz minimalno dva postignuta gola, a na tip 1&D2+, kladionica Maxbet nudi kvotu u visini od 2,05Srećno!


NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here