petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će umor učiniti svoje?

Juče je i zvanično počeo masters u Madridu. Dame su odigrale skoro celo prvo kolo, a danas je na rasporedu ostatak da se odigra. Nama je zapao jedan meč iz ženskog dela turnira, jer neverovatno je koliko su organizatori turnira ispali nekorektni prema jednoj igračici.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaća igračica Karla Suarez Navaro i Grkinja Marija Sakari. Šta je ovde zanimljivo? Zanimljivo je to što je Marija Sakari juče igrala finale u Rabatu, i to finale je osvojila, a već danas bez dana odmora i treninga mora da igra meč prvog kola u Madridu. Još jednom se pokazalo koliko su Španci zaštitnički nastrojeni prema svojim igračima.

Još jedna zanimljiva činjenica jeste da je Karla Suarez Navaro u Madridu igrala 8 puta i samo je jednom ispala u prvom kolu. To se dogodilo 2009. godine kada je prvi put nastupila u Madridu, a poražena je Li Na koja je tada bila u samom vrhu svetkog tenisa.

Mi smo mišljenja da Sakari nije uspela da se opravi za ovaj meč i pitanje je da li će uopšte igrati. Ipak, nagradni fondovi na ovako velikim turnirima su veliki pa verujemo da bi mogla doći da odigra i da podigne ček na 19 805 evra koliko se dobija za prvo kolo.

Karla Suarez Navaro je igračica koja svoju sreću traži na šljaci, igra protiv umorne protivnice i zaista bi bilo veliko iznenađenje kada bi izgubila od Grkinje.

Kvota na pobedu Suarez Navaro je 1,50 što je sasvim korektno za neki dubl.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje