petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li ćemo i danas gledati taj brejkove?

Kiša pravi velike probleme organizatorima turnira širom sveta. No, mi smo za danas pronašli parove sa turnira u Hjustonu gde kiše ne bi trebalo da bude.

U okviru drugog kola turnira sastaće se domaći igrač Denis Kudla i Hrvat Ivo Karlović.

Kada je akter meča Ivo Karlović over gemovi su glavna opcija. Jednostavno podloga u Hjustonu je dovoljno brza da mu servis radi posla posla, a sa druge strane kada Karlović riternira zaista treba čudo da se dogodi da bi on napravio brejk. Protivnik treba samo da produži poen što je više moguće, jer je Karloviću kretanje na šljaci otežano zbog svoje visine. Drop šotovi su idealna opcija, jer Karlović nije sposoban da kliže po šljaci i to je ono što bi Kudla treba da radi.

Generalno gledano Kudla nije igrač na kojeg čovek može da se osloni. Ume da uđe u crne serije, a ovde je dovoljno minut, ili dva nepažnje i to će Karlović da iskoristi. No, Kudla je prošao kvalifikacije relativno lagano, u prvom kolu dobio i Verdaska pa smo mišljenja da su te tri uverljive pobede jasan pokazatelj u kakvoj je formi Kudla.

Igrao je Kudla do sada četiri puta protiv Karlovića i zna šta ga čeka. Svestan je da mora da čuva svoj servis i da čeka  najmanji pad u igri kod Karlovića.

Naš predlog je za ovaj meč je više od 10,5 gemova u prvom setu. Gemovi bi trebali da idu brzo, a po kvoti 1,90 ovaj tip je svakako vredan rizika.

Predlog: Više od 10,5 gemova u prvom setu 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje