subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li domaćin nastavlja odlične igre na svom terenu

Od 20:30 igra se meč gde su na strani domaćina i tradicija i problemi gosta, a stastaju se ekipe Zuite Waregem i St.Truiden, u šampionatu Belgije.

Zuite Waregem ekipa koja važi za jednog od najboljih domaćih ekipa u Belgiji, na domaćem terenu nemaju poraz u poslednjih 16 mečeva i u tom periodu pobedili su 10 mečeva, dok su 6 odigrali nerešeno. Trenutno su na  trećem mestu šampionata sa skorom 13-8-5, ali su u seriji od 3 vezana neuspeha. Za današnji meč trener domaćih neće moći da računa na De Fauw (24/3 o) i štopera Deriycka (21/6) koji su izuzetno bitini igrači u odbrani ekipe, odusustvuju zbog povreda.

St.Truiden se nalazi na 12. mestu sa skorom 7-5-14, na gostovanjima imaju skor 1-1-10 što ih čini najlošijim gostima u ligi, uz gol razliku 9:23. Pred današnji meč puno problema u sastavu pojačanje u odbrani B.Mechele (5/1) neće nastupiti zbog povrede, odsutn je i štoper Fernandeš (26/2) zbog suspenzije, kao i Djokonam (18/1) takođe defanzivni igrač. U veznom redu neće biti Valdivie (13/0), a izostaće i S.De Petter (20/1 s), a najveći izostanak je svakako S.Peters (25/4/9) veznjak koji je najbolji asistent tima.

U međusobnim susretima Waregem je slavio protiv St.Truidena na poslednja 4 duela, i na svakom je postigao makar dva pogodka.

Kladionice podižu kvotu na domaćina iz nepoznatog razloga i ona je trenutno 1,59, dok je kvota na igru pobeda domaćina uz dva i više gola na meču 2,00.

Šta god da odlučite na ovom meču, želimo vam puno sreće!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje