sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li Ibaka može da pomogne Raptorsima?

Američki novinari su posumnjali u kvalitet Toronto Raptorsa i zabrinuli se za domete kanadske ekipe, iako je dala 2 All-Stara u proteklom vikendu u vidu DeMar DeRozana i Kyle Lowrya.

Činjenica je da Raptorsi igraju slabije nego na startu sezone i da su u poslednjih 13 utakmica izgubili 8 puta, ali nikako ne treba smetnuti sa uma da DeRozan nije igrao učestvovao u 4 poraza zbog povrede.

Nakon prošlogodišnjeg finala Istoka, generalni menadžer ekipe želi da ostvari makar isti rezultat i ove sezone. U toj nameri doveo je Serge Ibaku koji je početak sezone proveo u Orlando Magicu gde je igrao dobro dok je Nikola Vučević ulazio u igru sa klupe, i kada je imao više slobode u izboru šuteva.

Kyle Lowry je izrazio zabrinutost posle poraza od Detroit Pistonsa rekavši da im nešto u ekipi nedostaje. Da li je Ibaka ta karika koja će uspeti da parira Clevelandu? Naturalizovani španac je beležio prosečno 15,1 poen 6,8 skokva i 1,6 rampi.

Prema kladionicama je Toronto 7. ekipa kandidat za osvajanje šampionskog prstena, i bukiji nude kvotu od 28,25. Prva je ekipa Golden State Warriorsa sa mizernom kvotom 1,58 ,  a slede Cleveland (4,45) San Antonio (8,75) Boston (22,50) L.A. Clippers (25,50) i Houston (25,50). Kvote su iz Sekabet kladionice, trenutnog sponzora portala Sportske Novosti.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje