Danas se od 16 časova igraju mečevi 11. kola šampionata Nigerije koja je poznata kao liga u kojoj slave uglavnom domaćini, na dosadašnja 92 odigrana meča, domaćini su slavili čak 64 puta, 23 puta je bilo nerešeno i 5 puta je slavio gost. U trećem kolu prvenstva svih 10 mečeva završeno je pobedom domaće ekipe.
Tabela šampionata Nigerije

Za danas smo vam pripremili tri meča u kojim smatramo da je izvesno da će domaćini slaviti:


El Kanemi vs Sunshine Stares: Domaćin je trenutno na 2.mestu sa 18 bodova iz 10 utakmica, na domaćem terenu svih 5 pobeda uz gol razliku 9:1. Sunshine se nalazi na 11.mestu, sa 12 bodova, u gostima imaju skor 0-2-3 i gol razliku 3:8. U međusobnim duelima između ova dva tima uvek je slavio domaći tim. Pobeda domaćina kvota 1,30.

Plateau vs Lobi: Domaćin je trenutno vodeći tim šampionata sa 20 osvojenih bodova, na domaćem terenu svih 5 pobeda uz gol razliku 12:3. Ekipa Lobi nalazi se na 5.mestu, a na gostovanjima ima skor 0-2-3 uz gol razliku 2:9. U dosadašnja 4 međusobna duela, domaćin je uvek slavio i nikada nije bilo više od tri gola, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,30 , dok se kombinacija 1 i 0-3 gola plaća kvotom 1,80.

Wikki vs Rivers United FC: Domaćin se nalazi na 17.mestu, sa 10 osovojenih bodova, na domaćem terenu bez poraza 3-1-0 i gol razlika 5:1, ali zato na gostovanjima sva 4 poraza. Gosti imaju isti broj bodova ali su 3 mesta bolje pozicionirani, na gostovanjima imaju skor 0-2-2 uz gol razliku 2:4. Wikki je u dosadašnjim međusobnim mečevima slavio uvek na svom terenu i nikada nije bilo više od tri pogodka, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,30, dok je kombinacija 1&0-3 gola plaćena 1,82.

Nadamo se da će se tradicije nastaviti, a sigurni smo u to da će i u ovom kolu u Nigeriji domaćini slaviti na većini susreta!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.