četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je došao red na njihovu pobedu?

Sa početkom od 15 sati i 30 minuta na programu je meč 20. kola norveške OBOS-ligaen u kojoj će se sastati Strommen i Kongsvinger.

Strommen se uoči ovog kola nalazi na 12. poziciji, dok na svom kontu ima 18 osvojenih bodova, uz skor od 6 pobeda, 3 remija i 10 poraza.



Kongsvinger, sa druge strane, zauzima poslednje, 16. mesto na tabeli gde ima ukupno 13 poena, jer je od početka sezone zabeležio 3 pobede, 4 remija i čak 12 poraza.

Međusobne utakmice: Strommen – Kongsvinger (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi međusobnih susreta ova dva tima jeste to da rezultati sa istih podsećaju na saradnju. Naime, u sezonama 2016 i 2017 smo videli po jedan remi i pobedu (Strommena pa Kongsvingera), da bi u sezonama 2018 i 2019 oni direktno razmenili po 3 boda.

S obzirom na to da je prva pobeda iz sezone 2020 pripala Kongsvingeru, danas možemo da očekujemo trijumf Strommena za koji se nudi dosta dobra kvota od 2,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje