U noći između subote i nedelje, sa početkom od 02:00, odigraće se utakmica 23. kola brazilske Serie B između ekipa CRB i Goias.

CRB se u ovom trenutku nalazi na 2. mestu, sa ukupno 40 bodova, jer je od početka sezone zabeležio 11 pobeda, 7 remija kao i 4 poraza.

Goias je, sa druge strane, ostvario 10 pobeda, 9 remija i 3 poraza zbog čega sada ima jedan bod manje od domaćina i zauzima jedno mesto ispod.

Najinteresantnija stvar u vezi sa ovim ekipama jesu njihove međusobno odigrane utakmice, s obzirom na to da rezultati sa poslednjih 7 ligaških duela podsećaju na popularni ”3 za 3”.

Međusobne utakmice: CRB – Goias (www.flashscore.com)

Naime, CRB i Goias su odneli po jednu pobedu u sezonama 2016, 2017 i 2018, svaki put uz maksimalno tri gola na meču, da bi u prvoj utakmici sezone 2021 do pobede došao Goias (1:0). Ako ove dve ekipe zaista sarađuju (i nakon dve sezone bez ligaških susreta) onda bi na večerašnjem meču trebalo da vidimo još jednu pobedu domaćina, sada CRB-a, a za takav scenario se nudi kvota 2,55. Pobedu bez nerešenog ishoda – ”W1” možete odigrati po kvoti 1,75. Šta vi mislite o ovoj utakmici?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here