sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je na redu pobeda domaćina i to rezultatom 2:1?

Ekipe Degerfors IF i Mjallby AIF sastaće se ove subote, u terminu od 15 časova, a reč je o utakmici 17. kola švedske Allsvenskan, tj. prve lige.

Degerfors se trenutno nalazi na 12. poziciji jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 18 poena i ostvario 5 pobeda, 3 remija i 8 poraza.

Mjallby je, sa druge strane, zabeležio 2 pobede, 6 remija i 8 poraza zbog čega sada (sa 12 poena) zauzima pretposlednje, 15. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Degerfors – Mjallby (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da primetimo niz rezultata koji podseća na popularni “3 za 3“. Naime, Degerfors i Mjallby su zabeležili po jednu pobedu u sezonama 2008, 2015 i 2019 i to svaki put rezultatima 2:1 i 1:0, zbog čega je ovaj niz još sumnjiviji. S obzirom na to da su prva 3 boda u ovoj sezoni pripala Mjallby-u, danas bi, po nekom pravilu, trebalo da vidimo pobedu Degerforsa i to rezultatom 2:1.

Za trijumf domaćina i tip “1“ se nudi kvota 2,50, nešto sigurnija varijanta “W1“ se plaća kvotom 1,80, dok tačan rezultat 2:1 možete ispratiti po fantastičnoj kvoti 9,25. Za šta god se odlučite želimo vam mnogo sreće!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje