četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je Trubiski odigrao svoje u Čikagu?

Kvoterbek Čikago Bersa Mič Trubiski mogao bi da se zabrine za svoju poziciju u sezoni koja dolazi. Naime, čelnici Čikaga nisu odabrali opciju na osnovu koje bi produžili saradnju sa mladim kvoterbekom. Ovaj potez uprave očigledno pokazuje da se na Trubiskog više ne računa.

Da stvar bude gora po Trubiskog, Čikago je u preloznom roku doveo ni manje ni više nego Nika Folsa, čoveka koji je Filadelfiji doneo Lombardijev trofej. Fols je prethodne sezone bio član Džeksonvil Jaguarsa, ali ga je teška povreda odvojila sa terena tokom cele sezone. Džeksonvil nije hteo da produži saradnju sa njim, a to je Čikago iskoristio.

Čikago je ne tako davno baš zagrizao za Trubiskog, te su na draftu propustili da biraju Patrika Mahomsa i Dešona Votsona, koji su čini se mnogo više napredovali u odnosu na Trubiskog. Prethodna sezona je bila očajna za Čikago, a to se posebno odnosi na napad koji je predvodio upravo Trubiski.

Očekuje se velika borba za mesto startnog kvoterbeka u redovima Čikaga, a ovaj potez uprave da se ne produži saradnja sa Trubiskim znači da će Trubiski na kraju sledeće sezone biti slobodan igrač.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje