sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je umor stigao španskog veterana?

Danas su na rasporedu mečevi osmine finala na turniru u Marakešu. Nama je zapao za oko meč u kojem će snage odmeriti Nemac Filip Kolšrajber i veteran iz Španije Pablo Anduhar.

Ovde su kladionice postavile egal kvote, ali ima mnogo stvari zbog kojih je po našem mišljenju Kolšrajber nešto veći favorit.

Razlog za ovako veliku kvotu na Kolšrajbera je činjenica da Anduhar iz godine u godinu igra dobro ovde u Marakešu. On je ovaj turnir osvojio prošle sezone, a pehar je dizao 2011. i 2012. godine kada je ovo bio čelendžer. Jasno je da mu uslovi odgovaraju, a ovi sjajni rezultati samo potvrđuju tu tezu.

Ipak, mi ovde moramo ići protiv Anduhara, jer je sebi nametnuo paklen ritam u poslednje vreme. Španac je vezao 11 pobeda, osvojio je dva čelendžera (Marbelja i Alikante), a na tom pohodu je izgubio svega tri seta. Ovde je u prvom kolu pobedio Federika Delbonisa u jednom turbulentnom meču u kojem je Delbonis mogao lagano da slavi. Jasno se videlo da je Anduhar iznuren, ali džaba sve kad Delbonis to nije znao da iskoristi.

Sa druge strane Kolšrajber je dobio španskog tinejdžera Davidoviča Fokinu. Daleko od toga da je Kolšrajber dominirao, ali je na kraju uspeo da pobedi. Očigledno je da mu fali mečeva na šljaci, jer meč protiv Fokine je bio njegov prvi posle Indijan Velsa koji se igrao početkom marta. Nemac je imao lufta od mesec dana i jasno je da je daleko od ritma.

Kolšrajber slično kao i Anduhar po lepom pamti ovaj turnir. On je 2017. osvojio trofej i sigurno želi i ove godine da ode daleko.

Mi ovde idemo prosto na umor Anduhara koji je evedentan. I da je Anduhar 100% spreman opet bi probali na Kolšrajbera, jer on svakako ima kvalitet da se nosi sa Anduharom.

Kvota je svakako primamljiva i vredna rizika.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevnu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje