utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je Vajda probudio „starog“ Novaka?

U prvom kolu mastersa u Monte Karlu imamo srpski derbi. Sastaće se Novak Đoković i Dušan Lajović.

Marijan Vajda se vratio privremeno u tim Novaka Đokovića. Još uvek nije precizirano da li će i zvanično postati njegov stalni trener, ali mislimo da će nam ovaj turnir to potvrditi. Samo njegovo pojavljivanje je jasan znak da Novak nema kud i da je rešio da se vrati proverenim metodama. Vajda mu je kao drugi otac i uz njega je napravio sve u karijeri.
Imao je Novak vremena od mastersa u Indijan Welsu i Majamiju da poradi na fizičkoj spremi koja je bila najveći problem. Ona je ključ za igranje na šljaci i on to zna.
Takođe, treba istaći da Novak živi u Monte Karlu tako da će ga gledati prijatelji, i zaista bi bilo „tužno“ kada bi ispao odmah na startu.

Što se Lajovića tiče digao je formu, ali nedovoljno za sam vrh svetskog tenisa. On je sigurno svestan u kakvoj je situaciji Đoković, ali on sa svojom smušenom facom ne spada u onu vrstu tenisera koja će to da maksimalno eksploatiše. Domaći igrač Nis i Stahovski nisu ni blizu kvaliteta ni „ovakvog“ Novaka tako da će Lajović gledati da se ne obruka.

Pomno ćemo pratiti ovaj meč, jer će nam on reći sve. Ukoliko Novak bude pokazao igru kao na mastersima u Americi to će biti jasan pokazatelj da je on bivši igrač i da on nekog velikog povratka nema ništa. U suprotnom, ako zaigra dobro verujemo da će ga to motivisati i vratiti Vajdu u glavni štab.

Predlog: Pobeda Đokovića 2:0 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje