Advertisement
MaxBet

Fudbal se sada i zvanično vratio i u gotovo svim državama se igra fudbal. Početak sezone je deo sezone koji mi obilato koristimo, jer se držimo jednog starog “pravila” koje nam donosi novac u kontinuitetu.

Kako to “pravilo” funkcioniše?

Pravilo funkioniše tako što se sačeka prvih 5-6 kola u ligi i gledaju se timovi koji nemaju odigranu utakmicu sa 0-2/3+. Nakon tih uvodnih kola ta ekipa se juri do ta kombiacija ne dođe. Zbog serije od 5-6 utakmica bez date kombinacije, kvota na tu igru će sigurno biti jača od dva, a ako ne bude prolazilo ona će biti samo još veća.

Počinje se sa ulogom od 1000 dinara, a ako predlog ne prođe sledeće kolo se igra sa duplo jačim ulogom pa dok predlog ne dođe. Jedno je sigurno, kada god predlog bude došao profita će biti, jer će kvota kao što smo već rekli gotovo uvek biti preko 2,00.

Za danas smo izdvojili utakmicu i korejske druge lige gde će snage odmeriti Jeonam i Suvon City. U ovom trenutku Jenaom je jedini tim u ligi koji posle pet odigranih kola nema utakmicu sa 3+ golova. Gol razlika im je samo 4.4 i mislimo da je vreme da prorade.

Suvon City ovako na prvi pogled izgleda kao tim koji igra napadački, pa bi Jeonam mogao da se “otvori” upravo protiv Suvona.

Predlog za klađenje: 3+ 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Autor slike: nathan-rogers-ObhCU6Vhoe8-unsplash.jpg

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.