utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je vreme za jedan neefikasan meč?

Fudbal se sada i zvanično vratio i u gotovo svim državama se igra fudbal. Početak sezone je deo sezone koji mi obilato koristimo, jer se držimo jednog starog “pravila” koje nam donosi novac u kontinuitetu.

Kako to “pravilo” funkcioniše?

Pravilo funkioniše tako što se sačeka prvih 5-6 kola u ligi i gledaju se timovi koji nemaju odigranu utakmicu sa 0-2/3+. Nakon tih uvodnih kola ta ekipa se juri do ta kombiacija ne dođe. Zbog serije od 5-6 utakmica bez date kombinacije, kvota na tu igru će sigurno biti jača od dva, a ako ne bude prolazilo ona će biti samo još veća.

Počinje se sa ulogom od 1000 dinara, a ako predlog ne prođe sledeće kolo se igra sa duplo jačim ulogom pa dok predlog ne dođe. Jedno je sigurno, kada god predlog bude došao profita će biti, jer će kvota kao što smo već rekli gotovo uvek biti preko 2,00.

Za danas smo izdvojili meč iz švedske treće lige. Snage će odmeriti Frej i Nikoping, a mi igramo 0-2. Glavni razlog je Nikoping, jer su jedini tim koji posle šest odigrani kola nema utakmicu sa 0-2. Imaju očajnu odbranu koja je uspela da za tako kratko vreme primi čak 23 gola, ali svemu dođe kraj. Frej nit smrdi nit miriše, pa vredi probati, jer je zaista dobra kvota.

Sistem izgleda ovako:

Krug 1: 1000*2,40 = 2400
Krug 2: 2000*2,40 = 4800
Krug 3: 4000*2,40 = 9600

Dakle, kada god bude došlo nekog profita će biti, a na nama je da budemo strpljivi i disciplinovani.

Predlog za klađenje: 0-2 2,40


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Autor slike: nathan-rogers-ObhCU6Vhoe8-unsplash.jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje