četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li ju je stigao umor?

Iako ženski tenis izbegavamo, jer je vrlo nepredvidiv i težak za pogoditi ovde smo naišli na jednu lepu situaciju. Radi se o meču sa turnira u Bogoti u kom će se sastati domaća igračica Mariana Duke Marino i Ana Bogdan.

Ana Bogdan je pre neki dan igrala finale Montereja u kom je poražena od Garbinje Muguruze iako je osvojila prvi set. Igrala je zaista dobro na tom turniru, ali verujemo da se dosta istrošila tamo, i da ju je poraz „ubio“ i na mentalnom planu.
To ume da utiče na igračice, a pošto su uslovi u Bogoti vrlo teški mišljenja smo da bi mogla da ima problema sa aklimatizacijom, jer klima u Meksiku i Kolumbiji nije ista.

Sa druge strane je domaća igračica Duke Marino koja sve što je uspela da uradi u karijeri to je uradila upravo u domovini. On je bila šampion turnira u Bogoti 2010. godine, a ako se pogledaju njeni prošli rezultati ovde u Bogoti može se videti da je umela da dogura daleko. Ona inače živi u Bogoti tako da će imati podršku porodice i prijatelja što zna pozitivno da utiče na igračice. Njoj ovi uslovi u Bogoti više pašu i svakako da će joj to možda biti i prednost.

Iz svega ovoga mi smo mišljenja da ima rezona probati na Duke Marino, jer igra protiv umorne protivnice koja nije imala vremena da se aklimatizuje. Kvota na pobedu Duke Marino je vrlo dobra, ali mi ne bismo rizikovali sa čistom pobedom, jer razlika u kvotama između hendikepa i čiste pobede nije velika, a ume da znači.

Predlog: Kontra hendikep na Duke Marino 2,5 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje