petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li može i danas da iznenadi?

Roberto Quiroz nas je ispoštovao juče pobedivši Janika Hanfmana sa 2:0. Ruku na srce imali smo dosta sreće, jer je meč prekinula kiša u trenutku kada je Hanfamn servirao za osvajanje prvog seta.Program je pomeren za ceo dan, a  u nastavku Quiroz je bio mnogo bolji igrač i na kraju je slavio sa 2:0.

U tom meču protiv Hanfamana je bio potcenjen od strane kladionice, a sličan slučaj je i danas. Proitvnik jeste mnogo poznatiji i realno jači igrač, ali njegova forma ne obećava i Quiroz može da mu parira.

Radi se o Albertu Ramosu Vinjolasu koji baš kuburi sa formom. Ko je gledao njegove mečeve u Dejvis kupu protiv Velike Britanije mogao je da se uveri koliko on ustvari loše igra. Ramos je igrao protiv Kamerona Norija i Liama Brodija dva čelendzer igrača koji zajedno nemaju sto mečeva na šljaci. Ramos jeste dobio oba meča, ali posle dosta muka, a u jednom meču je izugbio i set.
Posebno se mučio na svoj servis, a u razmenama nije bio toliko dominantan kao što se očekivalo.

Ovde ga čeka rival koji se najbolja snalazi na šljaci, i igrač kome ovi uslovi mnogo više odgovaraju, iz prostog razloga što je on iz Ekvadora.
Stalno napominjemo kako treba obraćati pažnju na domaće igrače ma gde se igrao turnir, a posebno se to odnosi na slabije rangirane tenisere kakav je upravo Quiroz. Ovo je relativno mali turnir i Ramosu poraz ništa neće značiti dok će eventualna pobeda Quirozu doneti mnogo toga dobrog od bodova za ATP listu do zarađenog novca.

Ono u šta smo sigurni jeste da Quiroz u najmanju ruku može da parira Ramosu, a kvotu 1,15 na Ramosa ne bismo komentarisali.

Naš predlog je da se igra da Quiroz osvaja jedan set što se plaća kvotom 2,50, ili over gemovi što se plaća kvotom 1,90.
Ako nas pitate mi smo uvek za sigurniju varijantu, a to je u ovom slučaju over 20,5 gemova sa kvotom 1,90 koja je idealna za singl na neki srednji ulog.

Napominjemo ovo je samo naš predlog, a ako ga evenutalno budete odigrali igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje