četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam Čileanci spremaju još jedan efikasan duel?

Sa početkom od 2 sata i 30 minuta nakon ponoći odigraće se utakmica 9. kola čileanske Primere Division u kojoj će se sastati ekipe Audax Italiano i Universidad De Chile.

Audax Italiano je od početka sezone odigrao 7 utakmica, na kojima je ostvario 3 pobede i 4 remija, pa ovu utakmicu dočekuje kao 6. tim na tabeli (13 poena).

Universidad De Chile se u ovom trenutku nalazi na 9. poziciji, ima ukupno 11 bodova, a do sada je zabeležio 3 pobede, 2 remija kao i 2 poraza.

Međusobne utakmice: A. Italiano – U. De Chile (www.flashscore.com)

U dosadašnjem toku sezone ove dve ekipe nisu bile preterano raspoložene za postizanje golova, ali trebalo bi napomenuti da je na njihovim međusobnim utakmicama situacija bila potpuno drugačija. Naime, Audax Italiano i Universidad De Chile su na poslednjih 6 susreta postigli ukupno 22 gola, a pritom su na svakom meču i jedni i drugi došli bar do jednog pogotka.

Novi “GG“ u režiji čileanskih prvoligaša se plaća kvotom 1,80, dok tipove “3+“ i “GG3+“ možete ispratiti po odličnim kvotama 2,05 i 2,45. Koliko golova ćemo videti ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje