petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan efikasan meč u Slovačkoj?

Ekipe Dunajska Streda i Zlate Moravce-Vrable sastaće se ove nedelje, u terminu od 15 časova, a reč je o utakmici 16. kola slovačke Fortuna Lige.

Dunajska Streda se trenutno nalazi na 2. poziciji sa ukupno 35 bodova jer je do sada ostvarila 11 pobeda, 2 remija i 2 poraza.



Zlate Moravce, sa druge strane, ima 20 poena i skor od 5 pobeda, 5 remija i 5 poraza, te u ovom trenutku zauzima 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Dun. Streda – Z. Moravce-Vrable (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ova dva tima, možemo da primetimo da su u poslednjih nekoliko godina i Dunajska Streda i Zlate Moravce bili veoma raspoloženi za postizanje golova pa su se tokom tog perioda mreže zatresle čak 30 puta.

Tako su na svakom od navedenih 8 susreta bili dobitni “GG“ (2,05) i “3+“ (1,55), kao i njihova kombinacija “GG3+“ koju možete odigrati po kvoti 2,40. Hoće li Slovaci i ovog puta biti efikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje