petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan efikasan okršaj ovih timova?

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta na programu je utakmica 10. kola bahreinske Premier League u kojoj će se sastati ekipe Al-Budaiya i Al-Hidd.

Al-Budaiya se trenutno nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima 9 osvojenih bodova, a do sada je ostvario 2 pobede, 3 remija i 4 poraza.

Al-Hidd, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 2 remija i 3 poraza zbog čega se uoči današnjeg meča nalazi na 5. poziciji i to sa ukupno 11 poena.

Međusobne utakmice: Al-Budaiya – Al-Hidd (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između Al-Budaiye i Al-Hidda, možemo da primetimo da su u periodu od marta 2017. do januara 2021. godine, tokom kojeg su odigrale 5 susreta, ove dve ekipe bile veoma raspoložene za postizanje golova.

Na tih 5 utakmica njihove mreže su se zatresle ukupno 18 puta, što nam daje prosek od skoro 4 gola po meču, a što je bilo dovoljno za redovan prolaz tipova “GG“ (1,65), “3+“ (1,70) kao i njihove kombinacije “GG3+“ koja se danas plaća odličnom kvotom 2,15. Šta vi mislite, hoće li Al-Budaiya i Al-Hidd i ovog puta biti efikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje