ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan neefikasan susret?

U okviru 21. kola irske Division 1, tj. druge lige, odigraće se utakmica između Cabinteely-a i Galway-a koja je na programu od 20 sati i 45 minuta po našem vremenu.

Cabinteely se uoči večerašnjeg duela nalazi na 8. poziciji jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio ukupno 22 boda, ostvarivši 7 pobeda, 1 remi i čak 12 poraza.

Galway, sa druge strane, ima 35 osvojenih poena i zauzima 2. mesto na tabeli. Na prethodnih 20 utakmica ovaj tim je zabeležio 10 pobeda, 5 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Cabinteely – Galway (www.flashscore.com)

Na poslednjih 7 međusobno odigranih utakmica, tj. u periodu od marta 2019. do juna 2021. godine, ove dve ekipe nisu bile preterano efikasne i uspele su da postignu svega 9 pogodaka. Trebalo bi napomenuti i to da je na svakom od navedenih susreta bar jedna mreža ostala netaknuta, zbog čega je tip bio redovna pojava “NG“ (2,00), dok smo čak 6 od 7 puta videli maksimalno dva gola i tip “0-2“ (2,20).


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje