petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan “tvrd“ meč u Južnoj Africi?

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je meč 3. kola južnoafričke Premier League u kojem će se sastati Chippa United i Maritzburg United.

Chippa United je sezonu započeo sa jednim remijem i jednim porazom, pa u ovom trenutku ima samo 1 bod i zauzima 14. mesto na tabeli.



Maritzburg United još uvek nije uspeo da dođe do bodova, jer je na prva 2 meča zabeležio 2 poraza. Trenutno se nalazi na pretposlednjem, 15. mestu.

Međusobne utakmice: Chippa Utd – Maritzburg Utd (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, trebalo bi napomenuti da u poslednjih nekoliko sezona nismo gledali efikasne okršaje. Od oktobra 2017. i januara 2020. godine Chippa United i Maritzburg United su odigrali ukupno 6 utakmica i na njima postigli svega 5 golova, zbog čega je tip “0-2“ bio redovna pojava.

Ukoliko i ovog puta postignu najviše dva gola, tj. ako ponovo bude prolazan tip “0-2“, naplatićemo kvotu 1,50. Da li je ova kvota vredna rizika ili je bolji izbor kontratip “3+“ po kvoti 2,80?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje